Sesongtjenester

Driftshjelp leverer drifts- og vedlikeholdstjenester til borettslag og sameier i Oslo og omegn sommer som vinter. Vi holder orden på bygninger, grøntanlegg og fellesarealer. Vi måker snø, strør og fjerner istapper om vinteren, og klipper plen, feller trær, klipper hekken om sommeren.

Gartnertjenester

Grøntområdet må ha ettersyn og stell gjennom hele sommeren. Det skal lukes, klippes, plantes, ettersås og gjødsles. Planter skal byttes ut og trær beskjæres. Alt av gartneroppgaver skal tilpasses de ulike plantene, buskvekstene og trærne. Ser dere etter gartner i Oslo? Gartnertjenester fra Driftshjelp er en enkel og god investering.

Klipping av hekk

En velstelt, tett, grønn og fin hekk gir en fin ramme rundt grønt- og fellesområder. Alle hekkeplanter har ulike krav og må jevnlig etterses og stelles forskjellig. Dette krever god kunnskap og riktig utstyr.

Utekraner og hageslanger

Stenging, åpning og vedlikehold av utekraner er viktig, men lett å glemme. I borettslag og sameier er det ofte mange brukere av utekranene. Dette gjør det ekstra viktig å etterse at de er i orden. Men det aller viktigste er å stenge vannet og tømme utekranene før vinteren.

Vanning

Gode, faste rutiner for vanning er nødvendig for å ha en fin gressplen og grøntområdene. I borettslag og sameier er det ulik bruk av ulike områder. Dette medfører at vanning og ettersyn krever kunnskap og riktig utstyr.

Automatisk vanning

Vanne grøntområdet uten å løfte en finger!

Med automatisk vanningssystem kan deres borettslag eller sameie effektivt vannes og samtidig spare miljø, tid og penger. Vi kan hjelpe med analyse og valg av automatisk vannningssystem og har alt av utstyr dere trenger.

Trefelling

Trefelling er vanskelig og noen ganger farlig og bør overlates til fagkyndige. Enten det er snakk om felling av små eller store trær, så tar vi i Driftshjelp  jobben. Med erfarne fagfolk, alt av sikkerhetsutstyr og riktige redskaper er dere sikret forsvarlig overhold av regler, og optimal sikkerhet for felling av trær.

Legging av gress

Har du behov for ny plen? Hos oss får du rask og profesjonell legging av gress. Forny uteområdet eller skap nye uterom med ny plen. Vi legger gresset, gjødsler og vanner. Vi følger også opp det nyanlagte gresset slik at det legger seg og gror slik det skal.

Feiing

Når snøen smelter og våren er på vei ligger det alltid igjen mye grus og sand på bakken. Vi i Driftshjelp tar jobben med å fjerne dette slik at dere får et hyggeligere og finere uteområde. Vi feier både store og mindre områder, alt fra trapper og gangstier til vei og gangvei.

Leie av containere

Trenger borettslaget eller sameiet å leie container for å kvitte dere med uønsket avfall og skrot? Container er praktisk for større oppryddingsjobber og ved dugnad. Det finnes mange ulike containere for ulike formål og det er viktig å velge rett med hensyn til kildesortering og miljø men også mtp. plass. Vi hjelper med valg av container eller avfallssekk, organisering, bestilling og tilrettelegging.

Gressklipping

De fleste borettslag og sameier har område med gress som trenger å klippes. Vi bistår deg med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress – slik at gresset blir et hyggelig og velstelt sted å oppholde seg på og ved.

Fjerning av løv, kvist og hageavfall

Noen ganger samler det seg større mengder løv, kvister eller annet hageavfall i bakgården og andre fellesareal. Våre vaktmestere samler og kjører bort løv og hageavfall slik at fellesarealet og eiendommen alltid er funksjonell og ser presentabel ut.

Våre grøntanlegg-arbeidere

Våre grøntanlegg-arbeidere har lang erfaring i bransjen, og hjelper deg med små og store ting i ditt uteområde. Vi tar på oss både ad hoc-oppdrag og samarbeid over lenger tid. Våre tjenester er fleksible og konkurransedyktige på pris. Med Driftshjelp får du en løsning som er skreddersydd for dine behov. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Se våre andre tjenester:

Vaktmestertjenester

Driftshjelp tar hånd om vaktmesterarbeidet og tar søppelhånteringen, skifter lyspærer, justerer dører, smører låsen, reparerer og fikser. Vi ordner alt det praktiske.

HMS, planer og kontroller

For sikker og effektiv drift av borettslag og sameier er det viktig at HMS – internkontroll gjøres og tiltak gjennomføres. Det samme gjelder brannkontroller og at vedlikeholdsplaner legges og følges. Driftshjelp bistår med alt av planer, kontroller og gjennomføring av tiltak.