Om oss

Driftshjelp hjelper borettslag og sameier med drift og vedlikehold av eiendommene.

Vi leverer moderne vaktmestertjenester og hjelper borettslag, sameier og bygårder med å få utført alle de praktiske oppgavene eiendommene krever. Vi brøyter snø, utfører gressklipping, snekkerarbeid, søppelhåndtering, feier grus, blåser løv, skifter lyspærer og smører låser for å nevne noe.

Ser du etter vaktmester i Oslo?

Få vedlikeholdsarbeidet gjort med Driftshjelp AS. Med fokus på effektiv eiendomsdrift tilbyr vi fleksible vaktmestertjenester for sameier, borettslag og bygårder i Oslo. Drifthjelps erfarne vaktmestere kan møte opp til faste tider i uken og ordner alt fra små forefallende oppgaver til mer krevende oppdrag. Vi kan skreddersy en løsning som passer din eiendom.

Våre vaktmestere utfører alle typer vaktmestertjenester i Oslo og omegn. De passer på at fellesområder og uteområder er i topp stand og forberedt til årstiden vi skal inn i, enten det er vår, sommer, høst eller vinter.

Fiksing av småting og vedlikeholdsarbeid er viktig for å opprettholde velholdte fellesarealer og god trivsel. Vi går ikke forbi en henslengt sofa, en våt pappeske eller en dør som ikke går i lås.

Vi tar avfallshåndteringen og fikser det eiendommen har behov for.

Vaktmesterarbeid stopper aldri – det er alltid noe som kan fikses eller vedlikeholdes.

Abonnement hos Driftshjelp

  • Få det gjort
  • Løpende oppfølging
  • Erfaren driftssjef
  • Kostnadseffektivt
  • Vi holder maskiner og utstyr