Vaktmester fra Driftshjelp

Vi er Driftshjelp!

Vårt mål er å gjøre det kompliserte enkelt. Vi vet hvordan et borettslag eller sameie bør driftes og vedlikeholdes. Hva som må repareres og hvilke oppgaver som bør gjennomføres. Både ute og inne, sommer som vinter!

Ser du og ditt borettslag eller sameie etter vaktmester eller vaktmestertjenester i Oslo?

Her er vi som ordner at snøen blir brøytet, gresset klippet, snekkerarbeidet gjort, containere er på plass, grusen feid, løvet fjernet, hekken klippet, lyspærer skiftet og låser smurt og HMS-regler fulgt samt alt annet som bidrar til å holde driftskostnadene nede og trivselen oppe.

Vi fikser alt av store og små oppgaver og problemer, og er raske og effektive. I tillegg til er vi både hyggelige og hjelpsomme!

Vi i Driftshjelp er her for dere!

Våre medarbeidere

Bendiks Vik

Driftsleder

45 16 45 16


ALPINISTEN

Driftsavdelingen ledes av Bendiks Vik. Bendiks har lang erfaring med ledelse og er god på å finne kostnadseffektive løsninger. Han har en genuin interesse for drift av eiendom og har gjennomført flere byggeprosjekter i egen regi. Vinterstid er Bendiks ofte å finne i en skibakke på jakt etter gode opplevelser og flest mulig høydemeter.  


Roderick Montanuy

Vaktmester

 


MULTISPORTSTALENTET

Roderick er det stikk motsatte av vaktmester Narvestad. Franskmannen med lang erfaring fra vaktmesteryrket og andre håndverksfag er imøtekommende, serviceinnstilt og stortrives med kundekontakt. På vinteren står han mye på alpinski, langrenn og snowboard, mens på sommeren er han ofte på lange turer på sykkel eller i kajakk.


Malgorzata Morawska

Regnskap – Administrasjon

46 37 87 19


SJONGLØREN

Malgorzata fører regnskapet vårt og har stålkontroll på tallene. Hun har solid erfaring med regnskap for aksjeselskaper, holdingselskaper, sameier og borettslag. Malgorzata sjonglerer fulltidsjobb, mammarollen og videreutdanning på Handelshøyskolen BI. Når hun ikke er limt fast i tallene er hun ofte å finne sammen med barna sine på fotball eller en annen aktivitet.


Stian Carlsen

Daglig Leder

90 91 62 17


STISYKLISTEN

Stian har god kunnskap om varmesystemer, rør og andre tekniske installasjoner. Han er autorisert skadedyrbekjemper og er opptatt av effektiv drift. Stian jobber med salg, organisering og tilrettelegging slik at andre medarbeidere kan gjøre en god jobb. På fritiden finner du gjerne Stian over et sykkelsete, ofte på en sti, med eller uten startnummer.