Gressklipping

Trenger du en profesjonell partner som kan ta vare på plenen til ditt borettslag eller sameie? De fleste har uteområder med gress som trenger jevnlig klipping og vedlikehold.

Vi bistår deg med gressklipping

Sett bort arbeidet til Driftshjelp og vær trygg på at plenen holder seg velstelt og pen. Vi bistår med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress, slik at grøntområdet er et hyggelig sted å være. Gressklipping utføres jevnlig gjennom våren, sommeren og høsten - kantklipping og fjerning av ugress utføres ved behov. 

Under de tørreste periodene på sommeren kan gresset med fordel få vokse litt mer før det klippes for å klare seg bedre. Det avklipte gresset kan legges igjen som gjødsel på sommeren, men rakes opp mot høsten hvis det er fare for snøfall.

Det riktige utstyret

Vi har utstyr for både små og store områder, samt der det er vanskelig å komme til. En plen man kan sette seg ned på eller leke med barna på skaper god trivsel i sameier og borettslag. Du slipper å tenke på utstyr, vedlikehold av utstyr og når det er best å utføre klippingen. Det tar vi oss av.

Robotgressklipper til sameie

Ønsker du en hjelper som klipper gresset hver dag, kan vi levere, installere og drifte robotgressklippere. Vi leverer dette på plasser som er egnet for det. Vi bistår deg med å velge riktig type klipper, leverer og installerer klipper og ladepunkt, og følger opp driften slik at resultatet blir best mulig. Hver klipper merkes med GPS, noe som gjør risikoen for tyveri mindre. Kostnaden ved installasjon er en større investering, men driftskostnaden er til gjengjeld mindre enn vanlig gressklipping.

Kantklipping og fjerning av ugress

De fleste grøntområder med gress har kriker og kroker man ikke kommer til med gressklipper. Med kantklipper fjerner vi gress som vokser på ulendte områder, og fjerner ugress som kommer opp der det ikke skal. Da kan du nyte synet av en flott plen som gir det riktige førsteinntrykket. 

Bestill gressklipping

Gressklipping kan inngå i abonnement hos oss. Vi tilpasser oss dine behov på hyppighet og tjenester. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan bistå ditt sameie eller borettslag med. Driftshjelp er til for å lette hverdagen til styret og beboere - få en profesjonell partner på de små, men viktige oppgavene. Ta også en titt på våre andre tjenester innen grøntanlegg her.

Abonnement hos Driftshjelp

  • Få det gjort
  • Løpende oppfølging
  • Erfaren driftssjef
  • Kostnadseffektivt
  • Vi holder maskiner og utstyr

Helhetlige løsninger for boligforvaltning. Vi tilbyr forretningsførsel, renhold, vaktmester og utleie av styreleder.