Grontanlegg

Grøntanlegg

Grøntanlegget er en viktig del av vaktmesterarbeidet. Våre vaktmestere bistår med vedlikehold av grøntarealer. Vi kan utføre gressklipping, felle trær, fjerne stubber, klippe hekk, ta hånd om hageavfall og rydder bort kratt. Driftshjelp tar vare på hagen og grøntområdet.

Gressklipping

De fleste borettslag og sameier har område med gress som trenger å klippes. Vi bistår deg med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress - slik at gresset blir et hyggelig og velstelt sted å oppholde seg på og ved.

Klipp av hekk - Grøntanlegg - Vaktmester i Oslo

Klipping av hekk

En velstelt, tett, grønn og fin hekk gir en fin ramme rundt grønt- og fellesområder. Alle hekkeplanter har ulike krav og må jevnlig etterses og stelles forskjellig. Dette krever god kunnskap og riktig utstyr.

Vanning

Gode, faste rutiner for vanning er nødvendig for å ha en fin gressplen og grøntområdene. I borettslag og sameier er det ulik bruk av ulike områder. Dette medfører at vanning og ettersyn krever kunnskap og riktig utstyr. 

Gartneroppgaver - Grøntanlegg - Vaktmester i Oslo

Gartnertjenester

Grøntområdet må ha ettersyn og stell gjennom hele sommeren. Det skal lukes, klippes, plantes, ettersås og gjødsles. Planter skal byttes ut og trær beskjæres. Alt av gartneroppgaver skal tilpasses de ulike plantene, buskvekstene og trærne. Ser dere etter gartner i Oslo? Gartnertjenester fra Driftshjelp er en enkel og god investering.

Automatisk vanning

Vanne grøntområdet uten å løfte en finger! Med automatisk vanningssystem kan deres borettslag eller sameie effektivt vannes og samtidig spare miljø, tid og penger. Vi kan hjelpe med analyse og valg av automatisk vannningssystem og har alt av utstyr dere trenger.

Trefelling

Trefelling er vanskelig og noen ganger farlig og bør overlates til fagkyndige. Enten det er snakk om felling av små eller store trær, så tar vi i Driftshjelp  jobben. Med erfarne fagfolk, alt av sikkerhetsutstyr og riktige redskaper er dere sikret forsvarlig overhold av regler, og optimal sikkerhet for felling av trær.

Legging av gress

Har du behov for ny plen? Hos oss får du rask og profesjonell legging av gress. Forny uteområdet eller skap nye uterom med ny plen. Vi legger gresset, gjødsler og vanner. Vi følger også opp det nyanlagte gresset slik at det legger seg og gror slik det skal.

Vedlikehold - Grøntanlegg - Vaktmester i Oslo

Vedlikehold og planlegging for grøntanlegg

Driftshjelp bistår med jevnlig vedlikehold av dine grøntarealer, slik at helhetsinntrykket av eiendommen holdes oppe. Vi hjelper også deg som skal planlegge et nytt uteområde, med hjelp til å finne riktig løsning, velge leverandører og skape en langsiktig og bærekraftig plan.

Våre grøntanlegg-arbeidere

Våre grøntanlegg-arbeidere har lang erfaring i bransjen, og hjelper deg med små og store ting i ditt uteområde. Vi tar på oss både ad hoc-oppdrag og samarbeid over lenger tid. Våre tjenester er fleksible og konkurransedyktige på pris. Med Driftshjelp får du en løsning som er skreddersydd for dine behov. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Se våre andre tjenester:

Vaktmestertjenester

Driftshjelp tar tar hånd om vaktmesterarbeidet og tar søppelhånteringen, skifter lyspærer, justerer dører, smører låsen, reparerer og fikser. Vi ordner alt det praktiske.

Fellesområder

Driftshjelp tar hånd om vintervedlikeholdet og utfører snømåking, brøyter eller freser bort snøen. Vi kan strø og sørge for at uteområdene er farbare. Vi fjerner istapper og forbygger takras.