Grontanlegg

Grøntanlegg

Grøntanlegget er en viktig del av vaktmesterarbeidet. Våre vaktmestere bistår med vedlikehold av grøntarealer. Vi kan utføre gressklipping, felle trær, fjerne stubber, klippe hekk, ta hånd om hageavfall og rydder bort kratt. Driftshjelp tar vare på hagen og grøntområdet.

Vedlikehold - Grøntanlegg - Vaktmester i Oslo

Vedlikehold og planlegging for grøntanlegg

Driftshjelp bistår med jevnlig vedlikehold av dine grøntarealer, slik at helhetsinntrykket av eiendommen holdes oppe. Vi hjelper også deg som skal planlegge et nytt uteområde, med hjelp til å finne riktig løsning, velge leverandører og skape en langsiktig og bærekraftig plan.

Gressklipping

De fleste borettslag og sameier har område med gress som trenger å klippes. Vi bistår deg med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress – slik at gresset blir et hyggelig og velstelt sted å oppholde seg på og ved.

Klipp av hekk - Grøntanlegg - Vaktmester i Oslo

Klipp av hekk

Trenger du hjelp til klipp av hekk? Våre vaktmestere har god erfaring med klipping, beskjæring eller trimming av hekk. Det er viktig at hekken ikke vokser seg for stor og ut i gåsonen. Med jevnlig klipp av hekk vil området alltid se ryddig og velstelt ut.

Vanning

Gode, faste rutiner for vanning er nødvendig for å ha en fin gressplen og grøntområdene. I borettslag og sameier er det ulik bruk av ulike områder. Dette medfører at vanning og ettersyn krever kunnskap og riktig utstyr. Kontakt oss eller les mer om våre tjenester her.

Trefelling

Profesjonell trefelling og beskjæring – også på de vanskelige stedene som over tak eller inntil ledninger. Vi utfører i tillegg tynning eller sikring av trær, samt stubbefjerning. Vi kjører selvsagt bort alt hageavfall etter at jobben er utført.

Gartneroppgaver - Grøntanlegg - Vaktmester i Oslo

Gartneroppgaver

Vi vet hva som skal til for å skape et flott uteområde som du trives i. Vi planter trær, busker, planter og blomster, og gjødsler etter behov. Vi kan også bytte ut vekster etter sesong, slik at det gjennom hele våren, sommeren og høsten blomstrer like vakkert. Vi tar vare på din hage.

Legging av gress

Har du behov for ny plen? Hos oss får du rask og profesjonell legging av gress. Forny uteområdet eller skap nye uterom med ny plen. Vi legger gresset, gjødsler og vanner. Vi følger også opp det nyanlagte gresset slik at det legger seg og gror slik det skal.

Våre grøntanlegg-arbeidere

Våre grøntanlegg-arbeidere har lang erfaring i bransjen, og hjelper deg med små og store ting i ditt uteområde. Vi tar på oss både ad hoc-oppdrag og samarbeid over lenger tid. Våre tjenester er fleksible og konkurransedyktige på pris. Med Driftshjelp får du en løsning som er skreddersydd for dine behov. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Se våre andre tjenester:

Vaktmestertjenester

Driftshjelp tar tar hånd om vaktmesterarbeidet og tar søppelhånteringen, skifter lyspærer, justerer dører, smører låsen, reparerer og fikser. Vi ordner alt det praktiske.

Fellesområder

Driftshjelp tar hånd om vintervedlikeholdet og utfører snømåking, brøyter eller freser bort snøen. Vi kan strø og sørge for at uteområdene er farbare. Vi fjerner istapper og forbygger takras.