Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Fellesområder

Driftshjelp tar hånd om vedlikehold på fellesområder. Vi kan utføre vask av garasjeanlegg og p-plasser, vedlikehold av utekraner, feiing, snømåking og kontroll av byggmasse, samt skaffe container til dugnad. Vi klargjør uteområdet ditt for både sommer og vinter.

Avfalsshndtering - Fellesormåder - Vaktmester i Oslo

Avfallshåndtering

Et ryddig og stelt uteområde bidrar til et godt førsteinntrykk, og er viktig med tanke på fri ferdsel og brannsikkerhet. Driftshjelp bistår sameier og borettslag med avfallshåndtering og utfører plukking og bortkjøring av søppel og skrot, hensatte møbler og annet avfall slik at eiendommen alltid ser presentabel og flott ut. Et ryddig fellesområde er hyggelig både for de som bor der og besøkende.

Container til dugnad - Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Leie container til dugnad

Trenger borettslaget eller sameiet å leie container for å kvitte dere med uønsket avfall og skrot? Container er praktisk for større oppryddingsjobber og ved dugnad. Det finnes mange ulike containere for ulike formål og det er viktig å velge rett med hensyn til kildesortering og miljø men også mtp. plass. Vi hjelper med valg av container eller avfallssekk, organisering, bestilling og tilrettelegging.

Feiing - Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Feiing

Når snøen smelter og våren er på vei ligger det alltid igjen mye grus og sand på bakken. Vi i Driftshjelp tar jobben med å fjerne dette slik at dere får et hyggeligere og finere uteområde. Vi feier både store og mindre områder, alt fra trapper og gangstier til vei og gangvei.

Garajeanlegg - Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Vask av garasjeanlegg

Et rent og pent garasjeanlegg gir god trivsel. Jevnlig vask er viktig både for at det skal se bra ut og for å forhindre dannelse av mugg og sopp etc. I tillegg er en ren og vedlikeholdt garasje med på å gi et positivt førsteinntrykk til besøkende. Hvis man har et garasjeanlegg hvor man tar betalt for parkering er det viktig med jevnlig vedlikehold.

Bygningsmasse

Kontroll av bygningsmasse

Driftshjelp tilbyr regelmessig kontroll av bygningsmasse. Vi dokumenterer kontrollene med egne sjekklister som gjøres tilgjengelige i nettportal. Regelmessige kontroller gjør at skader og uregelmessigheter ikke får utvikle seg til å bli større problemer. Det er mye mer kostnadseffektivt å reparere en liten skade enn en stor skade som har fått utvikle seg over tid.

Vedlikeholdsplan - Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Vedlikeholdsplan

I borettslag og sameier vil det alltid være behov for vedlikehold og rehabilitering. En plan gjør det enklere å gjennomføre alt som skal gjøres til riktig tid. Når man skal lage vedlikeholdsplan er det smart å tenke bærekraftig og finne langsiktige løsninger. Vi i Driftshjelp har lang erfaring med vedlikeholdsplaner og hjelper deg å prioritere og fullføre prosjekter.

Utekran - Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Utekraner

Vi i Driftshjelp sørger for at alle dine utekraner er klargjort riktig til vinteren. Mange glemmer å tømme utekrana før vinteren kommer. Dette kan føre til vannskade, selv om man har frostfrie kraner. Når man skrur på krana på våren kan det føre til lekkasjer i veggen, som gir store utgifter for sameiet.

Plukking av løv - Grøntanlegg - Vaktmester i oslo

Plukking og bortkjøring av løv og søppel

Et ryddig og stelt uteområde bidrar til et godt førsteinntrykk. Våre vaktmestere plukker og kjører bort løv og søppel slik at eiendommen din alltid ser presentabel og flott ut. En annen utfordring er møbler som blir hensatt i fellesområder ved flytting. Disse fjerner vi raskt og effektivt. Det samme gjelder glass- og metallemballasje som blir satt igjen i søppelrommet.

Snømåking - Fellesområder - Vaktmester i Oslo

Snømåking

Driftshjelp tar hånd om vintervedlikeholdet og utfører snømåking, brøyter eller freser bort snøen. Vi kan strø og sørge for at uteområdene er farbare. Vi fjerner istapper og forebygger takras.

Våre vaktmestere

Våre vaktmestere hjelper ditt sameie eller borettslag å holde orden på fellesområdene og sørge for at det er et hyggelig og velstelt område. Vi hjelper deg med alt fra små til store oppgaver. Med Driftshjelp får du en profesjonell partner på vaktmesteroppaver og annet arbeid, og en avtale som er skreddersydd til dine behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan arbeide sammen.

Se våre andre tjenester:

Vaktmestertjenester

Driftshjelp tar tar hånd om vaktmesterarbeidet og tar søppelhånteringen, skifter lyspærer, justerer dører, smører låsen, reparerer og fikser. Vi ordner alt det praktiske.

Grøntanlegg​

Våre vaktmestere bistår med vedlikehold av grøntarealer. Vi kan utføre gressklipping, felle trær, fjerne stubber, klippe hekk, ta hånd om hageavfall og rydder bort kratt. Vi tar vare på hagen og grøntområdet.